RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO-topper erklærte opsjoner

Sist oppdatert:
Konsernsjef Helge Eide valgt å ta gevinst etter å ha erklært en en rekke opsjoner.
Opsjonserklæringene skjer etter at det er foreslått at den eksisterende opsjonsordningen i oljeselskapet DNO ikke vil bli fornyet på den ordinære generalforsamlingen 21. juni.

Konsernsjef Eide har derfor valgt å erklære sine resterende 1,6 millioner opsjoner i DNO. Opsjonen ble erklært fredag med en strikekurs på 5,94 kroner. Eide solgt 1,3 millioner aksjer direkte videre i markedet til kurs 11,63 kroner.

Eides aksjebeholdning i DNO økte dermed med 300.000 til 2,4 millioner aksjer. Eide kan notere en gevinst på 7,4 millioner kroner fra opsjonsinnløsningen og salget.

I tillegg til Eide så erklært styremedlemmene Trygve Bruvik og Anders Farestveit et tilsvarende antall opsjoner. Farestveit har ikke solgt aksjene videre og har nå en beholdning på nær 1,7 millioner DNO-aksjer.

Bruvik solgt på sin side 720.000 aksjer videre i markedet på kurs 11,63 kroner. Det ga en gevinst på 4,1 millioner kroner,. Bruvik sitter igjen med 2 millioner aksjer i DNO.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere