RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO vil møte Aksjonærforeningen

Sist oppdatert:
I forbindelse med at Aksjonærforeningen og Skagen-fondene har stilt seg meget kritiske til styringen av oljeselskapet DNO, har selskapet bedt om et møte med Aksjonærforeningen
Det opplyser adm. direktør Knut Traaseth til iMarkedet mandag ettermiddag, etter at iMarkedet tidligere skrev at både Aksjonærforeningen og Skagen-fondene er i ferd å skaffe seg fullmakter til generalforsamlingen i oljeselskapet. Les: Skagen og Aksjonærforeningen jakter på DNO-fullmakter(Ny)

Traaseth opplyser at han skal møte adm. direktør Helge Eide i DNO tirsdag, etter ønske fra selskapet. Tema for møtet er at DNO ønsker å redegjøre for sitt syn.

Både Aksjonærforeningen og Skagen-fondene har sammen med en rekke aksjonærer i oljeselskapet stilt seg negative til en rekke elementer i innkalling til fredagens generalforsamling, samt mangelen på oppfølgingen av tidligere vedtatte corporate governance-tiltak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere