*Nettavisen* Nyheter.

Dobbelsignering for Vålerenga

To spillere med landslagserfaring klare for Vålerengas Toppserielag.

Tina Wulf spiller for Vålerenga i Toppserien 2012. Etter noen sesonger i Trondheims-Ørn flytter hun nå til Oslo, og satser sammen med nyopprykkede Vålerenga. Den teknisk briljante midtbanespilleren er også kjent utenfor fotballbanen, hvor hun gjentatte ganger har vist sin ballkontroll og sine trikseferdigheter på TV.

- Jeg gleder meg. Nå blir det Oslo på heltid, ny by og ny klubb. Spennende og utfordrende, jeg har ambisjoner både på og utenfor fotballbanen, sier Tina Wulf. I tillegg til fotballen blir det studier - og jobb for Viasat.

- En profil

Hovedtrener Cecilie Berg-Hansen har store forventninger til Wulf.

- Vi er glad for å ha Tina på plass. Hun er en teknisk dyktig og slepen spiller, som kan tilføre mye med god posisjonering, ballbehandling og godt overblikk på vår midtbane. Hun er også en profil utenfor banen, og helt klart en spiller som passer inn i det vi bygger opp nå, forteller hun.

Også Mari Solstad, som har trent med VIFs nyopprykkede damer en stund, signerte overgangspapirene denne uken. Den 21 år gamle midtbanespilleren har tidligere spilt for Kolbotn, men kommer nå fra Linderud-Grei, som rykket ned til 1. divisjon i fjor. Nå er hun klar for en ny sesong i Toppserien.

- Dette er en spiller med gode basisferdigheter og godt overblikk. I tillegg er hun hardtarbeidene og vil veldig mye, beskriver Berg-Hansen.

- Stort, uforløst potensial

Hun mener Solstad har et meget stort, men fortsatt uforløst, potensial.

- Jeg tror og håper vi skal hjelpe Mari til å bli den spilleren hun har mulighet til å bli og håper å bidra til at hun virkelig slår til for fullt.

Solstad har landskamper for både U15/16, U17 og U19.

Fra før har VIF sikret seg Lill Yvonne Karlsrud og Rebecca Angus.

- Nå begynner en del brikker å falle på plass, men vi jobber fortsatt med noen signeringer. Det blir spennende å se i løpet av de neste ukene hvordan den endelige stallen blir, avslutter Berg-Hansen.

VIF-damenes første treningskamp er mot Røa i Vallhall søndag 22. januar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.