*Nettavisen* Nyheter.

Dobbelt opp for Jenna Jameson

Men ikke på film, nå via storken.

18.03.09 11:06

(SIDE2): I forrige måned bekreftet den verdensberømte blåfilmstjernen Jenna Jameson at hun var gravid med sin profesjonelle kampsportutøvende kjæreste Tito Ortiz. Etter å ha vært hos legen på tirsdag for å ta sin andre ultralydsjekk, løp hun hjem i sine høye, gjennomsiktige hæler og blogget følgende gladbeskjed: - Twins!!!!!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Korrekt, Jenna Jameson skal altså ha tvillinger.

- Tiden er inne og Gud har velsignet meg. Jeg har aldri følt meg mer som en kvinne, eller mer i live, skriver hun, med størknet sminke på kinnet. - Tito er gladere enn jeg noensinne har sett ham, og det er så tilfredstillende å se ham så stolt. Han så meg i øyet i dag etter at vi var hos legen og sa «jeg er den heldigste mannen på jorden... takk for at du skal ha mine babyer». Jeg gråt.

Den profesjonelle sexutøveren, som i snitt har spilt inn ti hardcore pornofilmer i året siden 1993, hevder å ha trukket seg fra bransjen, men i slutten av agust kom hennes nyeste verk, «Burn», i salg.

Se traileren for Jenna Jamesons forrige film her.

34-åringen har vært sammen med Tito Ortiz i to år, og paret skal lenge ha forsøkt å få barn. Hun har ifølge 730.no tidligere vært gjennom en spontanabort.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Lyst på en kjæreste? Prøv Side2s datingtjeneste Match!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.