RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dobbelt uflaks for yoghurtsmugler

Stavanger (NTB): Lørdag stoppet politiet en 51 år gammel mann med bilen full av yoghurt. Søndag var han tilbake med ny ladning; det var lovens lange arm også.

Lørdag ble han stoppet da han kjørte av Bastøfergen i Horten, mens han søndag kom helt til Krossmoen ved Egersund før han satt i fella. På hver tur hadde stavangermannen med seg 800 beger drikkeyoghurt han hadde kjøpt i Sverige, skriver Stavanger Aftenblad. Der hadde han også hamstret over 40 kilo kylling og nesten 30 kilo tørrmelk i løpet av de to mislykkede harryturene.

På søndagens tur hadde han også med seg 800 juicepakker med sugerør, opplyser kontorsjef Valborg Bishop i Tollvesenet.

- Han har forklart at det var til privat bruk. Vi tror nok heller at varene var beregnet på videresalg, og vi vil selvfølgelig undersøke dette nærmere. Vi kommer også til anmelde saken til politiet, sier Bishop.

Hun regner med at varene er verdt 20-25.000 kroner, mens det er lov å ta inn varer for maks 6.000 kroner tollfritt. Og selv om 51-åringen har handlet billig i Sverige, kunne han like gjerne kastet tusenlapper ut av vinduet. Alt han hadde hamstret er beslaglagt og vil bli destruert. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere