RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dobler nesten salget

Sist oppdatert:
Kontorrekvisita konsernet kan vise langt bedre salgsinntekter og driftsresultat, uten at det gir utslag på resultat pr. aksje.
Andvord Tybring Gjedde kan i første kvartal vise til salgsinntekter på 657 millioner kroner, ved samme periode i 2005 leverte de salgsinntektene var på 380,2 millioner kroner.

Driftsresultatet var i første kvartal på 20,7 millioner kroner opp fra 10,6 millioner kroner i første kvartal 2005.

Resultat før skatt ble på 18,5 millioner kroner mot 10 millioner kroner i samme periode i fjor. Resultat etter skatt endte i perioden på 13,3 millioner kroner sammenlignet 7,2 millioner kroner i første kvartal 2005.

Resultat fullt utvannet pr. aksje ble i første kvartal på 0,08 kroner mot 0,09 kroner i samme periode året før. Dermed kan det tyde på at aksjonærene sitter igjen med mindre etter sammenslåingen mellom Andvord og Tybring-Gjedde.

Selskapet melder at markedsutviklingen i Norge og Sverige fremstår som positiv, men presiserer at det knytter seg en del usikkerhet til muligheten for økt konkurranse innen markedet de opererer i.

Styret opprettholder ambisjonen om å realisere 40 millioner kroner i synergieffekter hvert år i perioden mellom 2006 og 2009.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere