RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Doblet resultat i SpareBank 1

Sist oppdatert:
Økte inntekter og god kostnadskontroll, ga en massiv resultatforbedring for SpareBank 1. Resultat før skatt endte på 290,3 millioner kroner i fjerde kvartal.
2005 endte med rekordresultat for SpareBank 1 Gruppen. Fjerde kvartal endte med et resultat før skatt på 290,3 millioner kroner, opp fra 141,6 millioner samme kvartal året før.

Året som helhet endte med et resultat før skatt på 752,2 millioner kroner, det er en bedring på 421,5 millioner i forhold til 2004.

Ifølge en pressemelding skyldes det sterke resultatet økte inntekter, god kostnadskontroll og resultatfremgang innenfor samtlige virksomhetsområder.

- Resultatet i 2005 er meget solid. Resultatforbedringen skyldes god fremgang innenfor alle forretningsområder. Det er spesielt gledelig med den aktivitets- og salgsøkningen vi opplever på tjenestepensjonsområdet. Vi er ellers godt fornøyd med en samlet inntektsvekst på 10,2 prosent i forhold til året før, sier adm. direktør Gunn Wærsted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere