*Nettavisen* Nyheter.

«Død» brasiliansk gutt våknet i kisten

Toåring satte seg opp i kisten under egen begravelse.

07.06.12 09:01

(SIDE2): Den bisarre hendelsen skal ha funnet sted i Brasil i helgen.

To år gamle Kelvin Santos ble tatt med til lege, og ble behandlet for lungebetennelse. Men under behandlingen på et sykehus i Belém skal den lille gutten ha sluttet å puste, og ble erklært død til foreldrenes store fortvilelse.

Våknet i kisten
En likvake ble holdt dagen etter i forbindelse med begravelsen, og da skal gutten angivelig ha kommet til seg selv et øyeblikk.

Kelvin satte seg opp i kisten og ba faren sin om et glass vann. Hendelsen førte naturlig nok til stor oppstandelse blant de fremmøtte, skriver Daily Mail.

- Alle begynte å skrike, vi kunne ikke tro våre egne øyne. Så tenkte vi at et mirakel hadde funnet sted, og at gutten vår hadde kommet tilbake til livet, forteller faren Antonio Santos ifølge brasilianske medier.

Men det var allikevel ikke et mirakel som hadde funnet sted.

- Men så la Kelvin seg bare ned igjen. Vi kunne ikke vekke ham. Han var død igjen, sier faren.

Toåringen ble tatt med tilbake til sykehuset i all hast, men det ble ikke funnet noen livstegn. Legene bedyret overfor faren at sønnen hans virkelig var død, men kunne ikke komme med noen forklaringer på den mildt skremmende og uventede hendelsen.

Ble begravet
Foreldrene utsatte begravelsen av gutten en time i håp om at han ville komme til seg selv igjen. Men det skjedde ikke, og gutten ble begravet.

Nå raser faren overfor sykehuset som han mener har tatt livet av gutten hans. Antonio Santos har klaget legebehandlingen inn for politiet, og en etterforskning er satt i gang.

- Femten minutter etter forsøk på gjenopplivning, kom de og fortalte meg at han var død og ga ham tilbake til meg. Kanskje de ikke sjekket ham nøye nok. Døde mennesker våkner jo ikke bare opp og begynner å snakke. Jeg skal finne ut sannheten, sier Antonio til brasilianske medier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.