*Nettavisen* Nyheter.

Død kvinne funnet i Bergen sentrum

Foto: Skjalg Ekeland (Bergensavisen)

30.05.13 21:25

(BA.no): Siden klokken 1200 torsdag har politet søkt etter den savnede Eeva-Maria Sieppi med en sonar i Lille Lungegårdsvann i Bergen sentrum.

Rundt klokken 1530 sperret de av området rundt vannet.

BAs fotografer på stedet så en person bli løftet opp fra vannet, og klokken 1615 bekrefter politiet funnet:

– Vi har funnet en død kvinne. Det er trolig den savnede Eeva-Maria Sieppi, sier politioverbetjent Rigmor Isehaug til BA.

Pårørende varslet
Isehaug opplyser at Sieppis pårørende er varslet om funnet.

Hun presiserer at identifiseringen ikke vil være sikker før fredag.

Sperret av
Krimteknikere var på stedet torsdag ettermiddag, og en redningsdykker gikk i vannet. Han svømte bort til et område som sonarbåten har markert, observerte BAs reporter på stedet i 1540-tiden.

– Vi må avvente litt før vi kan komme med opplysninger i saken, sa Isehaug til BA ved 1530-tiden torsdag.

Klokken 1545 ber politet folk trekke seg unna området. De har nå sperret av området fra gangtunnelen ved Bergen Storsenter til Bergen Kunsthall.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Arne Ristesund

Savnet siden 17. mai
Eeva-Maria Sieppi (31) ble meldt savnet 17. mai. Hun forsvant etter å ha vært på byen kvelden før. Den siste sikre observasjonen var fra Deli de Luca, der hun ble fanget opp av et overvåkingskamera natt til 17. mai.

De siste to ukene har familie, venner og kjente lett etter den savnede. Saken har vakt stort engasjement, og flere frivillige har meldt seg og tilbudt hjelp i letingen.

Tirsdag gjennomførte politiet og Forsvaret en stor leteaksjon på Nygårdshøyden, etter at et vitne mente han hadde sett kvinnen der natt til 17. mai. Forsvaret gjorde funn av klær og gjenstander, men ingenting tyder på at noe av dette tilhørte Sieppi.

Les flere saker i Bergensavisen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.