Nes (NTB): - Vi har funnet et lik, og obduksjonsrapporten og tekniske undersøkelser vil si om dette er Frank André Gundersen, sier politiadvokat Haris Hrenovica i Romerike politidistrikt til Romerikes Blad.

Personen er ikke identifisert, men politiet har varslet de pårørende til den 31 år gamle mannen som er savnet i området.

Politiet informerte torsdag formiddag om funnet, som ble gjort etter tips fra publikum. Funnet skal ha blitt gjort i et område der det tidligere er blitt lett etter mannen.

Den døde personen er fraktet til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon. Politiets kriminalteknikere undersøker torsdag formiddag stedet der personen ble funnet.

Familien vil ha svar
Bistandsadvokat Trude Marie Wold bekrefter at familien i Vesterålen ble kontaktet av politiet om likfunnet torsdag morgen:

- Vi vet jo ikke om det er savnede som er funnet, men familien ønsker selvsagt svar på hva som har skjedd, sier Wold til Aftenposten.

Den savnede Frank André Gundersen ble sist sett mandag 5. eller tirsdag 6. mai. Han gikk da langs Sjølivegen i retning en Joker-butikk i Skogbygda i Nes.

Politiet mener han er drept og har siktet to menn på 27 og 29 år for drap på nordlendingen som var på besøk hos sin fetter i Skogsbygda da han forsvant. Den siktede 29-åringen er fetteren til den drepte.

Full isolasjon
Begge mennene er varetektsfengslet i fire uker, hvorav to uker i full isolasjon. Begge nekter straffskyld. De ble pågrepet torsdag forrige uke, først i forbindelse med en narkotikasak, men lørdag ble siktelsen utvidet til å gjelde drap.

Forsvarene til de to siktede er blitt informert om likfunnet, men har ikke anledning til å opplyse sine klienter om at en død person er funnet.

- Om det skulle vise seg at det er Frank Gundersen som er funnet død, vet jeg at han vil ta dette svært tungt. De to var nære venner, sier advokat Tarjei Ræder Breivoll, som forsvarer den savnedes fetter. (©NTB)