Gå til sidens hovedinnhold

Død person i Nidelven identifisert

Trondheim/Oslo (NTB-Markus Weisser): Personen som ble funnet i Nidelven tirsdag, er identifisert som Vibeche Sofie Falck Danielsen (48), opplyser politiet i Sør-Trøndelag. Fire personer er fortsatt siktet i saken.

- Obduksjonen som ble gjennomført i går kveld, medfører ingen endring i siktelsene, sier politioverbetjent Geir-Ole Momyr i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB onsdag ettermiddag.

En kvinne og tre menn er så langt siktet i saken. Et samboerpar - en 34 år gammel kvinne og en 47 år gammel mann - er siktet for drap eller medvirkning til drap, mens to menn på 51 og 39 år er siktet for bevisforspillelse. 51-åringen er den forsvunne kvinnens samboer.

- Vi ønsker ikke å gå ut med dødsårsaken nå, sier Momyr.

Politiet mener 48 år gamle Vibeche Sofie Falck Danielsen ble drept, fraktet til parkområdet Marinen ved Nidelva nedenfor Nidarosdomen og dumpet der. Politiet har funnet store mengder blod i leiligheten der drapet antas å ha blitt begått, og overfor Adresseavisen har politiet bekreftet at DNA-prøver viser at blodet stammer fra Vibeche Sofie Falck Danielsen. (©NTB)

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai