Gå til sidens hovedinnhold

Dødelig slåsskamp en gåte for politiet

Politiet aner fortsatt ikke hva som skjedde forut for at en mann i 20-årene døde, og en 78-åring ble alvorlig skadd i Egersund nyttårsaften.

– Vi vet ennå ikke om dette var en slåsskamp. Politiet etterforsker dette som en alvorlig sak, og hendelsesforløpet er uklart, sier politiadvokat Anne Mette Dale til RA.

Det var klokken 05.05 i dag morges at politiet ble varslet om at det pågikk ruteknusing i en leilighet i Strandgaten i Egersund. Ved politiets ankomst ble det funnet to personer alvorlig skadd, samt en uskadd kvinne.

– En mann i 20-årene døde på stedet, og den andre mannen, som er i 70-årene, ble sendt til Stavanger universitetssjukehus, sier Dale.

Dette er ikke kjenninger av politiet, og de har heller ikke rulleblad.

– Politiet kjenner heller ikke til at de har tilknytning til hverandre. Fordi det ikke har vært noe spesielt med noen av disse personene tidligere, framstår hendelsen som uforklarlig og merkelig. Nå holder vi på å avhøre personer som kan ha sett mennene tidligere på kvelden, for å finne ut om det var noen foranledning til klammeriet, opplyser Dale.

Politiadvokaten avkrefter at det dreier seg om et drap.

– Det er for tidlig å kalle det drap, for det er uavklart hva som faktisk har skjedd, sier Dale.

Kvinnen som befant seg i huset skal være en slektning av mannen i 70-årene som er sendt til sykehus, og var på besøk i forbindelse med julen. Hun er ikke norsk statsborger.

– Hun har ikke sett det som skjedde, sier Dale.

Les flere saker fra Rogalands Avis.

Mest lest i Nettavisen:

Kommentarer til denne saken