Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødsfall i Arboga kan være sykdom

Foto: Arwidi, Peter (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Det ligger trolig ikke noe kriminelt bak dødsfallene til en norsk kvinne og hennes ni måneder gamle baby i den svenske byen Arboga.

Politiet kommer i løpet av kort tid til å avslutte drapsetterforskningen.

Etter det den svenske avisen Arboga Tidningen erfarer er det ingenting som peker i retning av at dødsfallene skyldes utenforstående.

38 år gamle Kjærsti Elida Guseck og hennes ni måneder gamle datter ble 16. januar funnet døde i en leilighet i Arboga i Midt-Sverige.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viste at verken kvinnen eller barnet hadde tegn på ytre vold.

Den siste sikre observasjonen av kvinnen ble gjort 7. januar. Dagen etter skal hun ha hatt en avtale som hun ikke møtte opp på. Politiet tror kvinnen døde mellom disse to tidspunktene.

Det tok imidlertid én uke før kvinnen ble funnet i sin seng sammen med sin åtte måneder gamle baby.

Etter det avisen kjenner til tror politiet at kvinnen døde som følge av akutt sykdom, og at datteren deretter har dødd ved siden av sin mor i løpet av denne uken.

Politiet har ennå ikke fått svar på alle sine prøver, men det savnes kun noen få svar før politiet legger ned etterforskningen om et mulig dobbeltdrap, skriver avisen. Trolig får politiet svarene i midten av denne uken, skriver P4.

Bilde av Kjærsti Elida Guseck og hennes ni måneder gamle datter er satt opp ved sammen med blomster og lys utenfor leiligheten i Arboga i Sverige hvor de to ble funnet døde. Politiet etterforsker saken som drap.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!