Gå til sidens hovedinnhold

Dødsulyukke på E6 - trailer sto i brann: To personer omkommet

To lastebiler har kollidert på E6 i Snåsa i Trøndelag. En av dem tok fyr, og politiet bekrefter at de to lastebilførerne er omkommet.

En av dem er utenlandsk statsborger. Den andre omkomne er hjemmehørende i Steinkjer kommune. Vedkommendes pårørende er varslet, opplyser politiet til NTB.

Politiet i Trøndelag melder om ulykken på E6 i Snåsa på Twitter søndag formiddag.

- Det tok fyr i den ene hytta på en av trailerne etter sammenstøtet, forteller operasjonsleder Runde Brandmo til Nettavisen.

Brannen er nå slukket.

Politiet meldte klokken 11.16 på Twitter at det er bekreftet at det er snakk om en dødsulykke.

En tredje person, en kvinne som satt i passasjersetet i en av trailerne, er fraktet til sykehus. Vedkommende er fraktet til sykehus, men skal ikke ha alvorlige fysiske skader, opplyser Brandmo til Nettavisen.

Vedkommende er lettere skadd fysisk, og i sjokk, og er sendt til Levanger sykehus.

– Traileren begynte å brenne umiddelbart, og passasjeren reddet seg ut gjennom et knust vindu i hytta før nødetatene ankom, forteller operasjonsleder Frank Brevik til TV 2.

En personbil skal også ha kjørt inn i en av lastebilene i etterkant av ulykken. Det er usikkert om vedkommende er skadd.

Ifølge Adresseavisen skal det være to transporttrailere som har kollidert. Det skal ikke være snakk om eksplosiv last i noen av lastebilene. Politiet opplyser til NTB at det ikke er noe som tilsier at det er spesielt utfordrende kjøreforhold på stedet.

En person skal ha sittet fastklemt etter ulykken. Politiet driver med etterforskning på ulykkesstedet, og ulykkeskommisjonen er på vei.

Vegtrafikksentralen melder på Twitter at veien er stengt ved Hammersaunet, mellom Steinkjer og Grong. Omkjøring er via Fv 763 Sørsidevegen eller Fv 17. Veien vil forbli stengt til mandag morgen.

Politiet meldte først om ulykken klokken 10.46.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken