Dødt barn dumpet i koffert i Australia

Levningene av et lite barn er blitt funnet ved en koffert langs en motorvei sør i Australia. Politiet leter etter en eldre mann som er blitt sett bærende på en koffert i området.

16.07.15 12:44

Det døde barnet er blitt lagt i en koffert og forlatt ved motorveien Karoonda, rundt 130 kilometer øst for Adelaide, opplyser overbetjent Des Bray torsdag.

Funnet ble gjort av en bilist tirsdag. Politiet tror kofferten har ligget der mellom fire og seks uker, og at det døde barnet var mellom to og sju år gammelt.

Da kofferten ble funnet, lå levningene rundt to meter unna.

– Barnet var opprinnelig i kofferten og vi tror at noen på et eller annet tidspunkt har tatt barnet ut av den, sier Bray.

Politiet tror barnet mest sannsynlig er blitt drept et annet sted. Det virker som om noen har flyttet kofferten fra hvor den opprinnelig hadde blitt dumpet, til motorveien hvor den var fullstendig synlig, ifølge Bray.

– Det er vanskelig å si hva som er skjedd og hvorfor, men vi vet med sikkerhet at noen har kommet, funnet kofferten, åpnet den, tømt innholdet for så å forstå at det mest sannsynlig var levninger av et menneske, sier han.

Politiet ser nå etter en mann på rundt 60 år som en morgen for noen uker siden ble sett gående mot motorveien mens han bar på en koffert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag