RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DOF Subsea med kjempekontrakt

Har inngått første store avtale i Brasil.

DOF Subsea har gjennom datterselskap i Brasil inngått 3-årig kontrakt med Chevron Brasil Ltda. om leveranse av skip, ROV-, survey-, samt ingeniørtjenester til Frade feltet utenfor kysten av Brasil.

NA24 - din næringslivsavis

Den faste delen av kontraktens verdi anslås til cirka 500 - 650 millioner kroner, avhengig av endelig innhold. Kontrakten har også opsjoner på forlengelse på 2 x 1 år, melder selskapet i en børsmelding.

Arbeidet under kontrakten for Chevron skal utføres med et fartøy av AKER ROV06 design, som DOF Subsea har under bygging i Brasil, med levering i Q3 2008.

Selskapet skriver i meldingen at de er meget tilfreds for denne kontrakten og det gode samarbeidet som har vært med Chevron under kontraktsforhandlingene.

Kontraktstildelingen er den første store kontrakt DOF Subsea er tildelt fra Chevron, og er også den første store kontrakten for DOF Subsea i Brasil.

Tildelingen er delvis en følge av selskapets mulighet for å tilby våre tradisjonelle subsea tjenester integrert med `engineering` kapasitet/ kompetanse ervervet gjennom de nylig gjennomførte oppkjøpene av SEMAR AS og CSL. Fartøyet vil bli drevet av NORSKAN Ltda, et datterselskap av DOF ASA i Brasil, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere