RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Doff'en øker kontraktsdekningen og flåten

Sist oppdatert:
Supplyrederiet DOF har sikret seg ytterligere kontrakter i forbindelse med et kjøp av to ankerhåndterignsskip. Rederiet må videre leie inn et skip for å dekke sine kontraktsforpliktelser
Ifølge en melding sendt ut mandag har DOF sikret seg tre befraktningskontrakter med en samlet verdi på 25 millioner dollar, eller omkring 166 millioner kroner.

To av de tre kontraktene er inngått i forbindelse med at DOF kjøper de to ankerhåndteringsfartøyene Boa Giant og Boa Hercules, som nå er døpt om til Skandi PMS I og II. DOF vil ha en eierandel på 50 prosent i skipene, mens rederiet BOA eier den andre halvparten.

Skipene skal sammen med et tredje skip gå på kontrakter til PMS/Burullus utenfor Egypt. Avtalene har faste perioder på 18 måneder med befrakters rett til forlengelse med ytterligere 6 måneder.

Det tredje skipet som er sluttet til Burullus må DOF leie inn fra spotmarkedet i fire måneder som følge av full dekning for rederiets øvrig egen flåte i begynnelsen av kontraktsperioden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere