RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Doffen på tiårets lag?

Sist oppdatert:
Kristofer Hæstad nominert i prestisjefull kåring.

Fædrelandsvennen kårer tiårets Start-lag.

Leserne har nå plukket ut keeperen og forsvarsrekken på tiårets lag. Nå skal tre midtbanespillere ut fra seks kandidater få plass på midtbanen. De tre spillerne som får flest stemmer, får plass på tiårets Start-lag.

Kristofer Hæstad er en av dem. Om Vålerenga-kapteinen skriver fvn.no:

"Han kom til Start fra Vigør i 2001. Sentral på laget som rykket opp til eliteserien igjen i 2004. Året etter vant han prisen som årets profil og årets midtbanespiller i eliteserien. Et kort utleieopphold hos Wigan i Premier League i 2006. Solgt til Vålerenga for ti millioner kroner etter nedrykket i 2007. Fikk A-landslagsdebuten sin i en privatlandskamp mot Costa Rica i mai 2005. Har spilt 24 landskamper og scoret ett mål for Norge. Meget godt likt av fansen under sin tid i Start. Spilte med hjertet utenfor drakten, og ga alltid 100 prosent. Selv om mange ser på ham som en terrier, så stod han også for mye av det offensive spillet til Start. Teknisk, svært taklings- og løpssterk, og har en god motor".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere