RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dollarstyrke på Bush-fremgang

Sist oppdatert:
Valutamarkedet venter nervøst på utfallet av valget. Valutaen styrker seg på Bush-fremgang
Dollaren styrket seg mot euro og kroner etter at Bush viser fremgang i valgdagsmålingene fra media i USA. Kvart på fire norsk tid handles norske kroner til 6,4450 mot dollaren etter å ha startet natten på 6,420.

For øyeblikket viser prognosene at Bush får 170 av valgmannsstemmene mens Kerry har 112. Den som får mer enn 270 går ut av valgnatten som den neste presidenten i USA.

En valutastrateg ved UBS i Singapore sier til Bloomberg at en rask avgjørelse er dollarpositivt, og at det kan ligge til rette for et kortsiktig rally i den viktige valutaen.

Dollaren handles til 1,2693 mot euroen fra 1,2744 tidligere på kvelden norsk tid, melder Bloomberg.

Men selv om aktørene i valutamarkedet vedder på at vi får en president-avklaring raskere enn antatt tidligere i dag, og at denne presidentens etternavn begynner på B, så er det mye volatilitet som forventes.

Det er fremdeles helt jevnt i svingstater som Florida, mens ekspertene ikke engan tør å si noe av de få tallene som har tikket inn fra den andre nøkkelstaten Ohio.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere