RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dolly Dimple’s på lag med Vålerenga

Sist oppdatert:

Vålerenga og pizzarestaurantkjeden Dolly Dimple’s har signert en treårig samarbeidsavtale. Dolly Dimple’s blir hovedsamarbeidspartner med Vålerenga.

- Vålerengas verdier er sammenfallende med mye av det som Dolly Dimple’s står for, i forhold til ekthet og kvalitet, og da er det naturlig for oss å samarbeide med Vålerenga, sier administrerende direktør Arna Smistad til vif-fotball.no.

- Pizza og fotball er på mange måter produkter som hører sammen, og vi er sikre på at Vålerenga vil være med på å posisjonere Dolly Dimple’s i større grad i Oslo-regionen. Vi håper Dolly Dimple’s kan være et naturlig samlingssted før og etter kamp.

dolly 310
dolly 310

Skaper engasjement

- Et engasjement innen fotball og sport gir en helt annen arena enn andre måter å markedsføre seg på. Vi ønsker å være med på å skaffe oppmerksomhet rundt Dolly Dimple’s som produkt, og er veldig stolte av å ha med de på laget de neste årene, sier kommersiell leder Søren Eriksen til vif-fotball.no.

- At Dolly Dimple’s ønsker å bruke oss som arena for sin markedsføring, samtidig som at vi kan markedsføre oss og våre kamper i restaurantene gjør at vi er sikre på at begge parter vinner på dette samarbeidet.

Dolly Dimple’s er et nasjonalt firma, og avtalen med Vålerenga har blitt et samtaleemne i bedriften.

- Det er vel ikke alle internt som umiddelbart hyllet denne avtalen, men det skaper engasjement og diskusjon. Og nettopp det engasjementet jakter vi, sier Smistad.

Smistad forteller at Dolly Dimple’s driver håndverk. Kl. 05.00 hver morgen, hele året, er bakere på jobb for å lage pizzabunner som sendes ut til restaurantene.

- Vi jakter alltid den gode smaken, og gjør dette med ekthet, håndverk og god kvalitet.

- Dolly Dimple’s fyller 25 år i 2011 og vi ønsker å skape et større engasjement også internt i bedriften i tillegg til i Oslo by. Det ekte og det genuine vi står for ønsker vi å få fram i større grad, og der er Vålerenga en stor inspirasjon for oss i forhold til engasjementet og begeistringen som er rundt klubben, avslutter Smistad.

dolly handshake
dolly handshake

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere