*Nettavisen* Nyheter.

Dolly utsolgt - vinn billetter her

Foto: (SONYBMG)

Countrymusikkens fullrigger kommer til Bergen. Vi deler ut to billetter til fredagens konsert.

09.03.07 14:05

(iBergen.no) : Fristen for å sende inn påmelding til konkurransen er nå gått ut, og en vinner vil bli trukket snart.

Fredag går den lille store damen på scenen i Vestlandshallen. Konserten har vært utsolgt i lang tid. 50-70 billetter som ble lagt ut for salg tidlig torsdag morgen, ble revet bort før de fleste hadde rukket å gni søvnen ut av øynene. Fredag skjer trolig det samme, når BergenLive på et ukjent tidspunkt legger ut et like ukjent antall billetter.

Er du blant de mange som ikke har fått billett? Da har vi en god nyhet til deg. iBergen.no har to billetter til konserten, som vi gir bort til en heldig leser. Dermed kan du få nærkontakt med den brystfagre countrydronningen, helt gratis!

– Dette er billetter med gode plasser, lover redaktør Henrik Færevåg.

Alt du trenger gjøre, er å sende en e-post til redaksjon@ibergen.no, fortelle hvorfor akkurat du fortjener billetter til konserten, samt svare på følgende spørsmål:

Hva heter den raskeste nettavisen i Bergen? (Dommerens svar er endelig)

Skriv "Dolly" i emnefeltet, og husk å skrive fullt navn og mobilnummer i e-posten. Vinneren blir trukket fredag ettermiddag, og den heldige blir kontaktet umiddelbart. Billettene må hentes i iBergen.no-redaksjonen i TV 2-huset på Nøstet fredag kl. 16.00.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.