RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Domenehai inn i laksekamp

Sist oppdatert:
Domenehai håper på laksefusjon. Les saken her
Aktører i aksjemarkedet spekulerer i hva som er Fredriksens store mål og tror på sammenslåing av Pan Fish og Fjord Seafood. Nå kaster også en gammel domenehai seg inn i kampen.

Sunnmøringen Edvin Strand (41) har vært i medienes søkelys før. I 2002 sikret han seg internettadressen www.ormenlange.com, og håpte at Hydro ville kjøpe internettadessen. Den gang uttalte Strand til NRK Møre og Romsdal at 200.000 kroner ikke ville være en urimelig pris for internettadressen.

Nå er det imidlertid en potensiell fiskefusjon som gjør at Strand igjen spekulerer og kjøper domener. Domene www.panfjord.no og www.panfjord.info er allerede registrerte, og det er trolig han som også prøver å registrere www.panfjord.com, www.panfjord.net og www.panfjord.org.

Ifølge Brønnøysundregisteret er domenet registrert på firmaet Solfi, og er et såkalt utenlandsk foretak. Han har også registrert foretaket Solfi Limited, med besøksadresse Marchant House, Warwickshire, Gb Great Britain.

iMarkedet.no har prøvd å kontakte Edvin Strand på forskjellige nummer han har oppgitt i forbindelse med registreringen, men ingen av dem har vært i bruk. Heller ikke e-post adressen han oppga har vært gyldig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere