RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dommer ga seg selv rødt kort

En fotballkamp måtte stoppes en halvtime før tiden, etter at dommeren ga seg selv rødt kort, og forlot banen.

Episoden skjedde etter 63 minutter i en kamp mellom Peterborough North End og Royal Mail AYL.

Keeperen for Peterborough protesterte etter 2-1-målet til Royal Mail, og hevdet de skulle hatt frispark i forkant av målet. Dommeren, Andy Wain, hørte keeperen si at «det er alltid det samme med dere dommere, vi får aldri noe». Da mistet han besinnelsen, og startet en opphetet diskusjon med keeperen.

Ifølge The Sun kastet Wain kortene og fløyta i bakken, og løp mot keeperen. Han «kom imidlertid til seg selv», og behersket seg. Han blåste deretter av kampen, og ruslet av banen.

- Det var fullstendig uprofesjonelt. Hvis en spiller hadde gjort noe slikt, ville jag vist ham ut. Derfor måtte jeg forlate banen, sier den 39 år gamle dommeren til avisen, ifølge Ananova.com.

Til avisen forklarer han raseriutbruddet med at svigerfaren døde dagen før, at kona hans hadde fått en kreftdiagnose, og at han like før avspark fikk vite at en venn døde av hjerteinfarkt i en alder av 38 år.

- Jeg var helt gåen etter dette, og i etterpåklokskapens lys skulle jeg aldri ha gått på banen for å dømme denne kampen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere