RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅR KRITIKK: Dommeren som avga kjennelsen i Macca-skilsmissen refset Heather Mills for hennes oppførsel i rettsalen.
FÅR KRITIKK: Dommeren som avga kjennelsen i Macca-skilsmissen refset Heather Mills for hennes oppførsel i rettsalen. (Stella)

Dommer refser Mills

Sist oppdatert:
Dommeren mener Heather Mills oppførte seg mildt sagt urimelig i retten.

(SIDE2): Heather Mills (40) skal ha oppført seg høyst kritikkverdig under skilsmisseoppgjøret mot sin tidligere eksmann Paul McCartney (65), og dommeren som ga Mills 250 millioner kroner skal ha uttalt at han mener hun oppførte seg «urimelig», skriver Yahoo News.

Det er ganske kraftige skyts fra en dommer.

Selvmotsigende
Dommer Justice Bennett mener videre at Mills, som tok over sin egen sak etter at hun sparket en advokat hun var misfornøyd med, var uten virkelighetsoppfatning og ofte unøyaktig og selvmotsigende som vitne.

Ikke nok med at Mills sa hva hun mente om oppgjøret med sin eksmannen etter den tre timer lange høringen, hun skal også ha kastet et glass vann i hodet på McCartneys advokat.

Dommeren roser derimot McCartney for hans rolige og balanserte, men allikevel tydelige irriterte holdning under høringen.

- Men Mills var et lite imponerende vitne, sier dommeren.

Publisert
Skilsmisseoppgjøret var over mandag ettermiddag og verken den tidligere Beatles-frontmannen eller Mills var veldig fornøyde med utfallet. I dag ble alle rettsdokumentene publisert, til tross for Mills forsøk på å stanse det på grunn av parets fire år gamle datter Beatrice.

Ekstern lenke: Les hele dommen her

Ny advokat
Det ble også kjent at Mills i dag har hyret inn en såkalt kjendisadvokat, Gloria Allred som er kjent fra høyprofilerte skilsmisseoppgjør og rettssaker.

Allred er kjent som Nicole Brown Simpson advokat fra O.J. Simpson-saken og fra rettssaken mot en av USAs mest hatede mannen, Scott Peterson, som ble dømt for drapet på sin høygravide kone. Men Allred er kanskje mest kjent for sin kritikk av Michael Jackson og skrev et brev til Californias barnevern der hun ba dem undersøke om Jacksons barn levde trygt.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere