Gå til sidens hovedinnhold

- Dommerne hjalp meg

Glenn Magne Elvik (23) var så nervøs da han stod foran dommerne, at han måtte begynne på nytt tre-fire ganger. Likevel gikk han videre.

Du møtte Glenn Magne i Idol-programmet sist fredag. Han skulle synge en låt av Elton John, men var så nervøs at han ikke kom skikkelig i gang. Etter å ha begynt tre-fire ganger, klarte Glenn Magne endelig å fullføre.

Nervøs av ventingen
- Det var enda verre før jeg kom inn, men dommerne fikk med ned, forteller Glenn Magne, som er selvstendig næringsdrivende og driver budbilfirma.

Juryformann Jan Fredrik Karlsen ba Glenn Magne trekke pusten, slappe av og forsøke på nytt. Samtlige i dommerpanelet var imponert over at han klarte å gjennomføre etter så mye startproblemer.

- Jeg ble nervøs av all ventingen, smiler Glenn Magne. Han har sunget siden han var liten, men aldri vært med på noen konkurranser, spilt i band eller lignende.

Karaoke
- Men jeg har sunget en del karaoke, fortsetter Glenn Magne som ikke vet helt hvorfor han ikke meldte seg på forrige runde av Idol.

- Alle kompisene mine ble så sure for at jeg ikke var med sist, så dermed måtte jeg delta denne gangen.

Onsdag 28. januar er det auditon i Tromsø som står på programmet. Følg Idol på TV 2 kl. 20.00 og se om det dukker opp noen ny David Pedersen.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler