RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dommertabbe hindret VIF-seier

Sist oppdatert:
- Må holde ballen i fast grep for å få klarere hands, sier VIF-trener.

Det var ikke bare en god LSK-keeper som gjorde at rekruttkampen mellom Vålerenga og Lillestrøm endte målløs fredag kveld. Drøye kvarteret før slutt overså dommertrioen en soleklar hans innenfor hjemmelagets sekstenmeter.

- Lillestrøm-spilleren sto med begge hendene over hodet og stoppet en ball fra Mario Martinez. Straffa var soleklar. Vi så den, LSK-benken så den og publikum så den. De eneste som ikke fikk med seg situasjonen var dommeren og linjedommeren, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Det er helt ufattelig. Den eneste måten man kan lage en klarer hands på er om man holder ballen i fast grep. Vi føler oss snytt for seieren i dag.

Men det var ikke bare dommertrioen sin feil at Vålerenga tok med seg to poeng for lite hjem til byen. Tross store sjanser fant aldri VIF-gutta nettmaskene.

- Vi var klart best. Lillestrøm hadde en ball i stolpen og var farlige på dødballer, men skapte ellers lite. Vi var alene med keeper tre-fire ganger og hadde syv veldig gode skuddmuligheter fra seksten meter og inn. Vi ble litt for lette offensivt i dag.

- LSK-keeper Andre Hansen var god i dag og skal ha ros for det, men vi burde absolutt avgjort denne kampen. Vi hadde ikke marginene med oss på noen måter.

Uansett fikk Vålerenga satt en stopper for tapsrekka. Nå håper Holter på en god høstsesong.

- Vi skulle gjerne hatt tre poeng i kveld, men vi håper på en god høst der plukker jevnt med poeng og kjemper på øvre halvdel. Vi vil gjerne slippe unna bunnstriden.

- Vi håper seieren kommer allerede på mandag når Strømmen kommer til Valle.

Lillestrøm 2 – Vålerenga 2 0-0 (0-0)
LSK-hallen

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof – Emilio Garcia, Stefan Strandberg, Prince Mambouana, Juan Fuenmayor (Savas Tirit fra 63) – Andreas Aanesrud, Nikolai Djupesland, Mario Martinez – Kristian Brix, Anders Lie, Soliman Aoudia

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere