RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Domstein henter 50 mill.

Sist oppdatert:
Fiskeriselskapet Domstein henter nå inn 50 millioner kroner i en emisjon. Kapitalutvidelsen gjøres kjent i forbindelse med resultatfremleggelsen i dag
Det melder Dagens Næringsliv fredag.

Adm. direktør Rolf Domstein i Domstein vil ikke kommentere saken på direkte spørsmål, men etter det DN erfarer dreier det seg om 50 millioner kroner.

Samtidig er det ventet at Domstein i dag vil legge frem et nytt svakt resultat på grunn av de svake resultatene i deleide Fjord Seafood.

– Det har vært to særdeles tøffe år for oppdrett, men også for fiskeriene generelt. Nå går det bedre i oppdrett, og vi tjener penger på driften i Domstein, sier hovedaksjonær Rolf Domstein til DN.

Domstein-konsernet har i dag aksjer for 300 millioner kroner i Fjord, men har tilsammen puttet 700 millioner inn i oppdrettsselskapet gjennom eiendeler og emisjoner.

Etter to bunnår håper Domstein nå på bedring etter å ha snudd virksomheten til færre områder.

– Vi har hatt betydelig vekst de siste 15 årene, og jeg satser fortsatt på en årlig vekst rundt 15 prosent, sier han til DN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere