RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Domstein øker ferdigvare- produksjonen i Måløy (Ny)

Sist oppdatert:
Domstein har startet ombyggingen av filetfabrikken i Måløy for å få plass til en ny produksjonslinje for konsumentprodukter
Korrigert melding

I en melding fra selskapet heter det at det også planlagt en utvidelse av paneringslinja og pakkeriet for å øke kapasiteten for panerte produkter og andre ferdigvarer. Det tas sikte på å øke produksjonen av ferdigvarer med 2000 tonn.

Domstein Enghav har hatt positiv salgsutvikling i 2002 og har behov for å øke produksjonskapasiteten. Derfor er det opprettet et nytt selskap, Domstein Enghav Måløy, som skal ha ansvar for produksjon og salg av filetprodukter og ferdigvarer fra fabrikken i Måløy. Domstein Enhav har også etablert et nytt salgsselskap i Danmark og tar sikte på å opparbeide en sterk markedsposisjon også i dette markedet

Domstein Enghav skal også flytte produksjonen av fiskegrateng fra Kragerø til Kungshamn i Sverige. Samtidig blir en del av produksjonen av panerte produkter flyttet fra Kungshamn til Måløy.

Adm. direktør i Domstein Enghav Bengt Gunnarsson sier at det ligger en betydelig gevinst i å samordne og konsentrere produksjonen. Han forventer økning i aktiviteten både i Måløy og Kungshamn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere