RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Domstein kjøper i Sverige(Ny)

Sist oppdatert:
Fiskeribedriften Domstein har nå økt satsningen på ferdigvareprodukter, og har inngått en intensjonsavtalte om kjøp av det svenske videreforedlingsselskapet Boviks Konservfabrik
Selgere er Gunnel og Bengt Olsson.

Deler av kjøpesummen skal gjøres opp ved at styret i Domstein ASA utsteder 500.000 aksjer i Domstein ASA i medhold av styrefullmakt gitt i ordinær generalforsamling 26. mai 2003.

Partene er enige om å holde de øvrige betingelsene for den mulige overdragelsen konfidensielle.

Overtagelsen er betinget av tilfredsstillende gjennomført due diligence, og forventes å skje ved årsskiftet, melder Domstein.

Det er Domstein Enghav Sverige har inngått avtale om kjøp av AB Boviks Konservfabrik i Lysekil. Bovik har en årsomsetning på rundt 50 millioner svenske kroner, hovedsaklig av kaviar og andre kjølte sjømatprodukter.

Produksjon, salg og administrasjon vil bli samordnet og det kan hentes ut betydelige synergier allerede i 2004.

- Kjøpet av Bovik vil gi Domstein Enghav et bredere produktspekter og styrke posisjonen som leverandør av fryst og kjølt sjømat i det nordiske ferdigvaremarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere