RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Domstein videre ned i Fjord (Ny)

Sist oppdatert:
Rolf Domsteins selskap Domstein har redusert eierandelen i lakseselskapet Fjord til under 20 prosent. Domstein skal imidlertid holde eierandelen i lakseselskapet fremover
(Nytt: Kommentarer fra Rolf Domstein)

Les også: Emisjon i Fjord (Ny2)

Domstein flagger nå altså at de går under 20 prosent av aksjene i Fjord. Før emisjonen hadde Domstein samlet 21 prosent av aksjene i Fjord.

Dermed har Domstein-selskapene ikke deltatt i emisjonen i lakseselskapet Fjord. Emisjonen på rundt 100 millioner kroner ble omtalt tidligere på tirsdag av iMarkedet.

- Hva er årsaken til at dere ikke deltok i emisjonen?

- Grunnen er at vi gjorde en rettet emisjon mot noen institusjoner og private. Da valgte de største aksjonærene i styret å avstå fra og tegne for å sikre likebehandling av alle aksjonærer, sier Rolf Domstein til iMarkedet.

Han peker videre på at det ikke ville vært hensiktsmessig å kjøre en større tegningsrettsemisjon for å hente inn "bare" 100 millioner kroner.

Domstein påpeker overfor iMarkedet at selskapene hans fortsatt vil holde sin eierandel på rundt 20 prosent i Fjord.

- Vi vil fortsatt være en industriell eier i Fjord. En eierandel på 18,6 prosent er innenfor "rangen" som vi tidligere har kommunisert, sier Domstein til iMarkedet.

Etter kapitalutvidelsen i Fjord Seafood får selskapet 474.967.387 aksjer.

Domstein gjennom Domstein og Domstein Enghav AS eier 88.418.164 av aksjene i Fjord Seafood som gir en eierandel på 18,62 prosent etter registrering av emisjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere