I flere år drev mannen i 70-årene en ulovlig sexklubb i Oslo. I desember 2012 gikk politiet til aksjon i lokalene til Swingers Norge - Oslo i Parkveien rett ved Slottet i Oslo. Der solgte mannen ulovlig importert alkohol og tok inngangsbilletter.

Han er nå dømt til fengsel i 120 dager for brudd på bokføringsloven, alkoholloven og tolloven. 30 dager er gjort betinget, men mannen må 90 dager i fengsel.

Åpent daglig
- Mannen er kjent med slutningen men har ikke fått lest dommen ennå. Vi har ikke fått tid til å vurdere om dommen skal bli anket, sier mannens forsvarer, Lars Christian Sunde, til Nettavisen.

Swingers Norge - Oslo er en klubb for par som liker å dele seksualpartnere med andre. I følge dommen hadde mannen drevet klubben siden 2008, og klubben hadde vært åpen sju dager i uka.

Oslo tingrett legger til grunn at klubben ble drevet i fem år og hadde en årlig omsetning på noe under én million kroner som mannen ikke førte opp på selvangivelsen.

Drevet i 10 - 12 år
På papiret var mannen en pensjonist med omsorg for et mindreårig barn, og en nettoinntekt på 10.000 kroner i måneden.

I Oslo tingrett erkjente mannen de faktiske forhold, men mente at omsetningen som skattemyndighetene la til grunn var noe høy. Han hadde håpet å slippe unna med samfunnstraff, men Oslo tingrett mener at han må i fengsel fordi han har unndratt store beløp fra beskatning.

Mannen er dømt for å ha drevet klubben siden 2008, men i Oslo tingrett fortalte han at klubben har blitt drevet i 10 - 12 år.