*Nettavisen* Nyheter.

Donald blir radiosjef

Får ansvaret for all innholdsproduksjon og strategi på P3, mP3 - radio og nett.

Tone Donald er ansatt som redaktør for P3 og mP3. Den nyopprettede stillingen er et resultat av omorganiseringen i NRK, og er lagt til Distriktsdivisjonen på Tyholt i Trondheim.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Det er en veldig spennende jobb. Den første store utfordringen blir å samle P3 miljøet i Oslo og Trondheim og lage en felles strategi for NRKs framtidige radio- og nettstrategi rettet mot den yngre delen av befolkningen, sier Tone Donald, i en pressemelding.

Hovedkontoret for P3 vil være Trondheim, men mye av innholdet vil fortsatt produseres på Marienlyst. Tone Donald vil sitte i ledergruppen til distriktsdirektør Grethe Gynnild-Johnsen.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Tone Donald kommer fra jobben som redaksjonssjef for Ung-avdelingen på Tyholt - inkludert P3 og mP3. Hun begynte i NRK i 1996. og har jobbet i programmene «Opptur», «Kaliber» og i musikkredaksjonen i P1.

- P3 har mange utfordringer i en stadig skjerpet konkurranse. Men P3 har fordelen av å ha friheten til å være dristig i programsetting, rekruttering og profil. Den friheten skal vi vite å utnytte, sier Tone Donald.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.