NEW YORK (Nettavisen): I en ny bok om førstekvinnen, ført i pennen av CNN-reporteren Kate Bennett, kommer det frem nye opplysninger om Melania Trump og president Donald Trump.

Boken, som heter «Free, Melania: The Unauthorized Biography», kom i salg på tirsdag. Der hevder blant annet forfatteren at Melania og Donald Trump sover i hver sin etasje inne i Det hvite hus.

CNN-reporteren skriver at hun har flere kilder til disse opplysningene. Kate Bennett skriver at Melania har sitt eget område i Det hvite hus med flere soverom, som ligger i en annen etasje enn der presidenten sover.

I boken kommer det også frem flere opplysninger om Melanias forhold til Ivanka Trump, datteren Donald Trump har fra et tidligere forhold.

Selv om flere kilder opplyst at de to har det «fint» sammen, tegner boken et bilde av to personer som ikke alltid kommer like bra overens, melder CNN.

Tale-skandalen

Talen Melania Trump holdt sommeren 2016 , der hun ble latterliggjort og anklaget for å ha kopiert Michelle Obama, blir også omtalt i boken.

Sommeren 2016 ble det en stor skandale, da utskrift av Melanias tale og den Michelle Obama holdt åtte år tidligere hadde flere likhetstrekk.

Les mer: Stjal hun Michelle Obamas tale?

Ifølge boken som nå har kommet ut, tok Melania hendelsen svært tungt. Skandalen skal skyldes en tekstforfatter i Det hvite hus med lite erfaring, og som ikke visste så mye om hvordan å skrive politiske taler.

Melania skal ha syntes svært synd på taleskribenten etter hendelsen, men følte også at hun hadde sviktet sin mann.

En kilde sier derimot i boken at det her var ektemannen som sviktet henne - og viser til at ingen i Trumps administrasjon leste over talen før Melania holdt den, eller faktasjekket den.

- Lekket nakenbilder

I boken kommer det også detaljer om nakenbildene som Melania Trump stilte opp på i 1996, og som ble publisert i en fransk blad året etter.
Forfatteren skriver at en av teoriene er at bildene ble lekket til pressen av Roger Stone, en alliert av Trump og en av hans tidligere rådgivere, skriver The Guardian.

Stone ble nylig funnet skyldig i å ha hindret en etterforskning i etterretningskomiteen i Representantenes hus om hvorvidt Donald Trumps valgkamp var koordinert med Russland i et forsøk på å påvirke valgresultatet i 2016.

Les: Tidligere Trump-rådgiver Roger Stone kjent skyldig på alle punkter

- Trump skuffet over boken

Det hvite hus er nå ute og kommenterer boken.

- Mr Trump er overrasket over rapporteringen fra Kate Bennett. Vårt kontor jobbet sammen med Kate i god tro om hennes bok, og vi trodde hun kunne gjøre en ærlig jobb. Dessverre inneholder den flere falske detaljer og meninger, noe som viser at Bennett snakket med flere anonyme personer som ikke kjenner førstedamen.

- Det fortsetter å være skuffende å se at personer, spesielt journalister, skriver bøker med falsk informasjon bare for profittere på presidentfamilien, skriver pressesekretær Stephanie Grisham i en uttalelse til The Guardian.