NEW YORK (Nettavisen): I en fersk podkast episode sier Donald Trumps niese rett ut at et av barna til Donald Trump er «dypt uintelligent» og at vedkommende «vil overgå hvem som helst i rasisme og kvinnehat bare for å bli likt».

Les også: – Tvinges til å komme og kysse ringen til Trump

- Har ingen ideologi

Det er i denne ukens episode av podcasten «UnPresidented» at Mary Trump kaller vedkommende «svak» og «en smisker som til syvende og sist ble etterlatt av sin far», skriver Huffington Post.

Les også: Donald Trump er rasende: Slik reagerer Erna Solberg på de sjokkerende bildene

Podcasten ble publisert samme dag som det ble kjent at Mary Trump og New York Times nå saksøkes av Donald Trump for å ha samarbeidet for å få tak i skatteopplysninger.

Les også: Biden-krise: - Ingen vil bli spart

Da Mary under podcastepisoden blir spurt «hva i helvete det er som skjer» med Trumps sønn, Donald Jr., skal hun ifølge Huffington Post ikke ha holdt tilbake.

- Han er som mange andre i min familie. Han har ingen substans. Han har ingen ideologi, sier Mary Trump, som var datter av den eldste Trump-broren Fred Trump Jr., som døde i 1981 som følge av komplikasjoner knyttet til alkoholisme.

- Vil overgå alle på rasisme og kvinnehat

Trumps niese sier videre at Donald Trump Jr. «vil overgå alle på rasisme og kvinnehat, og han vil skyte så mange uskyldige dyr som overhodet mulig bare for å få hva enn man hevder er kjærlighet i den familien».

Les også: Biden-krise: - Ingen vil bli spart

- Donnie er en særdeles uintelligent person. Jeg har blitt spurt om dette, hvem er den dummeste, og det er ham, sier Trumps niese i podcasten.

Dette er på ingen måte første gang at psykologen Mary Trump er ute og kritiserer Donald Trump.

Les også: Melania skal ha fått nok: - Det er over, og det er det

Bok skapte sjokkbølger

Mary Trump skapte sjokkbølger da hun i 2020 kom med boken «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man», der hun røpet mange angivelige familiehemmeligheter.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

Les mer: Avslører hemmelig og sjokkerende opptak av Donald Trumps søster

Hun har også tidligere i år uttalt seg om Trump-barna, og sier de mangler den karismaen som faren har.

- Han har en helt spesiell karisma som appellerer til menneskers laveste og mest basiske instinkter, og som åpner for at mennesker kan vise seg fra sitt aller verste nivå, uttalte Mary til Insider tidligere i år.

Les også: Det slo ned som en bombe da hun røpet familiehemmelighetene - nå åpner hun om Trump-barnas fremtid

- Men han kan også være sjarmerende, og det gir mening for meg at han tiltrekker seg folk. Barna hans har ikke dette, uttalte Mary.

Her kan du se Mary Trump uttale seg om barna til Donald Trump, seks minutter ut i podcasten:

Artikkelen fortsetter under videoen

Donald Trump Jr. til topps i måling

Til tross for slakten fra Mary Trump, har Donald Trump Jr. flere ganger blitt nevnt som en politisk arvtager til sin far, men han har derimot aldri tidligere hatt noen offentlige verv.

I en måling i sommer, der republikanerne trakk frem den kandidaten de ønsker skal stille som partiets neste presidentkandidat, gikk Donald Trump Jr. helt til topps.

Les også: Sammenligner Biden med Donald Trump: - En fornærmelse

I målingen, som ble publisert av Axios, fikk Trump jr. mest støtte og 55 prosent av de spurte republikanere var positive til at han blir partiets presidentkandidat.

På andreplass i den samme meningsmålingen, kom Floridas republikanske guvernør Ron DeSantis, som man nå regner som favoritten til å bli republikanernes presidentkandidat, om Donald Trump selv ikke velger å stille.

Les også: Kommer med avslørende Melania-bombe: - Dette kommer fra en som har sett og hørt alt

Donald Trump: - Et lumsk komplott

Søksmålet Donald Trump nå har levert inn mot Mary Trump og New York Times, er med et krav på om lag 868 millioner norske kroner.

Les også: Krever riksrettssak og at Biden går av: - Gud hjelpe oss

I papirene står det at New York Times-journalistene Susanne Craig, David Barstow og Russ Buettner gjennomførte «et omfattende korstog for å få tilgang på Donald J. Trumps konfidensielle skatteopplysninger», skriver NTB.

Les også: Trump rasende etter oppsiktsvekkende Kina-lekkasje: - De er syke og demente

– De saksøkte bega seg ut på et lumsk komplott for å få tilgang på konfidensielle og høyt sensitive opplysninger som de utnyttet til sin egen fordel, og som et verktøy for å urettmessig legitimere publiserte artikler, står det i papirene.

Avisen fikk den høythengende Pulitzerprisen i 2019 for sitt dypdykk i Trump-familiens finanser som ifølge Pulitzer-juryen «avslørte hans påstander om selvgjort rikdom og avslørte et forretningsvelde gjennomsyret av skattesnyteri».

Les også: - Systemet er rigget i Trumps favør

Mary Trumps bok, «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man», kom først ut i fjor etter at et forsøk på å stanse den ble avvist i en domstol. Boken er ifølge henne selv i stor grad basert på egne minner, samtaler med familien og dokumenter knyttet til familiens økonomi og historie, skriver NTB.

I boken avslørte hun at hun var hovedkilden for New York Times' gravearbeid.