*Nettavisen* Nyheter.

Dopet på hestemedisin?

Ryktene forteller nå at Britney kan ha vært dopet på hestemedisiner - da hun ble hentet i sitt hjem natt til fredag.

06.01.08 13:06

(SIDE2): Britney ligger tynt an. Den hardt prøvede stjernen ble innlagt på sykehus fredag, etter at hun nektet å gi fra seg den ene sønnen til eksmannen Kevin Federline. Etterhvert ble politiet tilkalt, og Britney ble fraktet på en båre ut av huset, og videre til Cedars-Sinai Medical Center.

Bildene gikk verden rundt.

«Clen»
Siden Britneys tvangsinnleggelse, har amerikansk presse spekulert i hva den tidligere popprinsessen kan ha fått i seg. Politiet i Los Angeles har uttalt av Britney var påvirket av «unknown substance», noe som kan bety narkotika, medisiner, alkohol eller en kombinasjon.

Ifølge The Sun, kan Britney ha vært påvirket av stoffet Clenbuterol, ofte kalt «Clen» da hun ble innlagt fredag. Stoffet er opprinnelig utviklet til veddeløpshester, som blant annet holder hestene magre og muskuløse. Det samme stoffet brukes nå av sportsutøvere og bodybuildere, for et hurtig vekttap.

Men stoffet kan også gi visse bivirkninger, som nervøsitet, skjelvinger, hodepine og søvnløshet.

- Hun begynte å ta det etter ekteskapsbruddet, så hun komme i samme form som hun var, før hun fikk barn. Bivirkningene er fryktelige, hvis du bruker for store mengder «Clen». Det får deg til å oppføre deg hysterisk, hevder en kilde til avisen.

Les mer om Britney her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Diskuter saken lenger ned

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.