*Nettavisen* Nyheter.

Dør ikke i LOST

Nå sender TVNorge mer LOST. I USA har serieskaperne nettopp avvist at vakre Michelle Rodriguez kommer til å dø i serien.

15.02.06 10:45

(SIDE2:) TVNorge står klar med 14 nye LOST-episoder. 22. februar sender TVNorge en oppsummering, og 1. mars braker det løs med en blodfersk episode av den populære serien.

- Oppspinn

Den siste tiden har det stormet rundt Michelle Rodriguez som spille Ana Lucia i serien. Hun ble arrestert for promillekjøring på Hawaii der serien spilles inn, og har tidligere blitt tildelt tre fartsbøter. Hun skal også være vanskelig å jobbe med, hevder kilder.

Dette har ført til spekulasjoner om at serieskaperne kom til å «ta livet av » henne i serien, for å unngå negativ publisistet. Men tirsdag avviste serieskaperen J.J. Abrams dette melder New York Post.

- Enhver påstand om at problematiske hendelser rundt en av skuespillerne skal føre til at vi kvitter oss med dem i serien, er bare tåpelig oppspinn.

Populær hos unge

Serien fikk nylig Golden Globe for beste drama. I Norge ble den sett av 610.000 i snitt og bidro sammen med «Heia Tufte» og løfte TVNorges markedsandel til nye rekorder.

«LOST» scorer høyest hos et yngre publikum, med en markedsandel på hele 75 prosetn for alderen 12-19.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.