*Nettavisen* Nyheter.

Døra på gløtt for Borten Moe

Trondheim (NTB): Ifølge Adresseavisen er det elendig samarbeidsklima med Liv Signe Navarsete som gjør at Ola Borten Moe sa nei til gjenvalg til Stortinget. Men Borten Moe kan likevel bli nominert.

En rekke kilder opplyser til Adresseavisen at en sterkt medvirkende årsak til at Borten Moe for kort tid siden sa nei til å stille til gjenvalg på Stortinget, var det konfliktfylte forholdet til Senterpartiets leder Liv Signe Navarsete.

Fylkesleder i Sør-Trøndelag, Gunn Iversen Stokke, sier at Ola Borten Moe ikke selv har snakket om det, men hennes vurdering er at konfliktene er en medvirkende årsak til at han takket nei til Stortinget.

- Når samarbeidsklimaet er så konfliktfylt som det er, sier det seg selv at det blir vanskelig å drive politikk. Det blir demotiverende, og det blir lettere å finne på noe annet å gjøre, sier Stokke.

Men Borten Moe kan likevel bli nominert, skriver Trønder-Avisa.

Skaun-ordfører Jon Husby, som leder nominasjonskomiteen i Sør-Trøndelag, sier at det kan bli aktuelt at Ola Borten Moe topper stortingslista i Sør-Trøndelag. Grunnen er at han kan bli partileder. Han opplyser at flere har kontaktet ham og tatt til orde for at Borten Moe må overtales til å likevel toppe listen i fylket. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.