RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Doris vant 1000 kroner på mobilquiz

(Thinkstock.com)
Sist oppdatert:
Ble første vinner i det nye quizspillet på mobilen.

Få gratis lenke til Quizwin ved å sende NA til 2265. Du kan også gå inn på denne nettsiden for å lese mer om spillet og bestille lenke.

Quiz blir stadig mer populært i Norge, og nå er det kommet et nytt spill for smarttelefoner og nettbrett der du kan spille om penger og vinne premier fra 1000 til 1.000.000 kroner.

Quizwin er et norsk spill som er utviklet i samarbeid med ti ideelle organisasjoner. Overskuddet tilfaller disse ti organisasjonene.

- Trodde ikke jeg skulle vinne
Doris Quintana-Danielsen fra Oslo ble den første vinneren i spillet, da hun stakk av med premien på 1000 kroner i det minste spillet 1. oktober.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vinne, så det var hyggelig, sier Doris.

Hun har spilt mye quiz på jobb og sammen med venner, men syntes det var ekstra gøy å spille Quizwin på mobilen.

- Den har du med deg hele tiden, så det ble plutselig enda morsommere. Nå er jeg i gang med quizen der premien er 10.000 kroner. Spørsmålene er mer utfordrende, så jeg lærer noe i samme slengen, fortsetter hun.

Støtter foreninger
Quizwin-spørsmålene er levert av den samme aktøren som blant annet er leverandør av spørsmål til NRK-programmet Quizdan, og spørsmålene utfordrer deg på din allmennkunnskap. For å vinne pengepremier må du ha flest riktige svar og best oppnådde tid.

Doris fikk kjennskap til Quizwin gjennom en annonse i medlemsbladet til Astma- og allergiforbundet, som er en av de ideelle organisasjonene som samarbeider om spillet.

- Det er flott at overskuddet går til ideelle organisasjoner, sier Doris, som har følgende tips til hvordan man blir god i Quizwin:

- Sjekk fasiten etter at du har spilt, for det kan godt hende at du får noen av de samme spørsmålene i en senere runde. Og så er det lurt å slå av autokorrekturen på telefonen, slik at du ikke bruker tid på å fjerne ord som rettes feil.

Ikke abonnement
Quizwin er ikke abonnementsbasert, og det er ingen skjulte kostnader heftet ved spillet.

Du kan velge om du vil spille gratis eller for penger.

Som gratisspiller kan du vinne ti runder til en verdi av 100 kroner som kan benyttes i de ordinære spillene, der du kan vinne fra 1000 til 1.000.000 kroner.

Prøv Quizwini dag ved å sende NA til 2265!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere