RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Doro lanserer gamlismobil

Doro lanserer en enkel mobiltelefon med store taster som du bare kan ringe med.

Ikke lenge etter Emporia Life kom på det norske markedet, lanserer Doro en helt enkel mobiltelefon for eldre mennesker.

Doro HandleEasy 326gsm er ifølge en pressemelding fra selskapet en mobiltelefon for eldre mennesker som ikke føler at de har behov for SMS, kalender, spill, mp3-spiller, Bluetooth eller kamera på sin mobiltelefon.

Enkel og grei
Den nye gamlismobilen har få, men tydelige taster, og skal være gripevennlig utformet. Du kan bruke den til å ringe med, men utover det er den egentlig bare en helt enkel og nedstrippet mobiltelefon.

Den er ifølge Doro først og fremst ment for eldre mennesker som ønsker en letthåndterlig mobiltelefon med ikke alt for mange funksjoner.

- Stort behov
- Den enkle mobiltelefonen vi lanserte i juni, Doro HandleEasy 324gsm, fikk en meget god mottagelse i markedet. Dette har vist oss at det finnes et stort behov for forenklede telefoner, sier Frode Gretland i Doro Norge.

Han sier at han tror mange eldre opplever at de kun behøver sin mobiltelefon for å ringe med.

- De avanserte funksjonene som dagens mobiltelefoner ofte er fullpakket med, skaper bare unødvendig kompleksitet og usikkerhet hos brukeren, sier Frode Gretland i Doro Norge.

Hurtigvalg
Selvom Doro HandleEasy 326gsm er en nedstrippet mobiltelefon, har den ifølge selskapet det viktigste og mest relevante for en slik mobil.

Telefonen har fire taster som kan forhåndsprogrammeres med telefonnumre. Dermed kan du forhåndsprogrammere de fire numrene du er i kontakt med, og gjøre ringingen enda enklere.

De øvrige knappene er store og i et mykt gummimateriale, og høykontrastskjermen gjør det lett å se nummeret som tastes inn.

Doro HandleEasy koster 1200 kroner, og er altså langt billigere enn konkurrenten Emporia Life.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere