RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dorthe: – Dita Von Teese er mitt forbilde

Foto: Montasje/Scanpix/Getty Images
Glamourdronningen hadde gjerne frest rundt i neglisjé om hun kunne.

(SIDE2): Dorthe Skappel er intervjuet om sitt forbilde i lørdagens utgave av Magasinet. Hun inspireres av Dita von Teese, burleskdanserinnen som har vrikket seg inn i blitzregnet i stramme korsetter og karakteristisk rød leppestift.

– Jeg synes det er vidunderlig vakkert med blondeundertøy og korsetter. Det hadde ikke vært meg imot å være litt sånn, og frest rundt i neglisjé og silkemorgenkåpe og tøfler med dusker, sier hun til Magasinet.

Siste nytt fra Side2, besk forsiden akkurat nå!

Ønsker velkommen for ellevte gang
Lørdag kveld er det imidlertid Dorthe som står på scenen. Og selv om hun kanskje hadde foretrukket neglisjé og dusketøfler, er det - i år som i fjor - kjolen som står i fokus når hun for ellevte gang skal lose det norske folk gjennom Gullruten.

De Souza-design
Side2 fikk et innblikk i Dorthes antrekk for showet allerede i mars, og kjolene er ikke mindre ekstravagante i år enn tidligere. Bak antrekkene står Victor de Souza, designeren som fikk fremvist en av sine kjoler på selveste Carrie Bradshaw i Sex og Singelliv. Han er også venn av superstylist Patricia Fields som står bak looken til TV-seriene «Sex og singelliv» og «Ugly Betty» i tillegg til filmen «The Devil Wears Prada».

– Den første kjolen blir «over the top». Det er en stor kjole laget av organza, masse fjær og med broderier. Kjolen blir som fra filmen «Tatt av vinden» samtidig som den er litt punkete, forklarte designeren, som er kjent for å bruke mye fjær i kreasjonene sine, til Side2.

Les også
Stripper kan senke Rybaks GP-drøm

Lider for skjønnheten
Dorthes antrekk nummer to blir beskrevet av designeren som «et korsett i organza» og bæres under en av hans signaturcaper. Dorthe på sin side er ikke like begeistret over snøreplagget selv om det gir en vakker silhuett som understreker den kvinnelige timeglassfiguren. Ifølge Magasinet tror hun det må være kjempeubehagelig å løpe rundt i et korsett.

Et kunststykke av et antrekk
Det tredje antrekket glamourdronningen skal ha på seg lørdag kveld er imidlertid en hemmelighet de Souza ikke vil røpe.

– (...) Det kommer til å se ut som Dorthe har på seg et Picasso maleri. Bare vent og se, frister han.

En kostbar affære
Kjolene kommer ikke overraskende med en skyhøy pris. Den største kjolen har en verdi på omkring 170.000 norske kroner, mens de to andre ligger på mellom 34.000 og 70.000 kroner.

Les også
Gjett hva Dorthes gullkjole koster

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere