RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dorthe fikk ikke hoppe

Sist oppdatert:
Dorthe Skappel skulle kommet luftveien da God Kveld Norge åpnet festen til sitt tiårsjubileum, men fikk ikke lov av brannvesenet.

(SIDE2/OSLO) Fredag kveld feiret TV2s God Kveld Norge 10 år på Südøst i Oslo sammen med kjendisfiffen.

SE ALLE BILDENE NEDERST I ARTIKKELEN!

Som vanlig ér under glamourprogrammets tilstelninger, var det knyttet stor spenning til programleder Dorthe Skappels ankomst.

Pressen hadde på forhånd fått beskjed om at hun ville komme flyende, kontra kjørende de to foregående årene av henholdsvis Kåre Valebrokk og Idar Vollevik.

Da kjendisene hadde kommet seg vel inn under partyteltene, begynte brannsirenene å ljome på utsida. Tre brannmenn kom så inn foran den provisoriske scenen og blåste opp en såkalt redningspute.

- Vi bruker dem til å redde folk ut av brennende bygninger, forteller en brannmann til Side2.

Uforsvarlig
Så stiger brannliften til værs med Dorthe i korga i kledt brannmannsdrakt. Hun løftes over gjerdet og stopper mellom fem og ti meter til værs over redningsputa. Jaggu skal hun hoppe!

Men den gang ei. Brannvesenet sier stopp. Det blir for høyt. Dermed må hun bite i det sure eplet og heises trygt ned på bakken igjen.

- Det var rett og slett så mye telt og ledninger, så de kom ikke ned. Og så er det noen regler om at hvis du er for høyt oppe så får du ikke hoppe, men jeg hadde hoppa jeg, sa programlederen med trygg grunn under beina.

Ti år til?
Hun klarer nesten ikke å tro at det er 10 år siden hjertebarnet God Kveld Norge ble født.

- Jeg er veldig stolt av det, at jeg har holdt såpass lenge, programmet har vokst med meg og jeg har vokst med programmet, og det synes jeg er gøy.

- Hvor lenge skal du holde på?

- Det tror jeg ikke er opp til meg. Det er nok mest opp til seerne og litt TV2. Det er ikke så lett å stå her og si at jeg tar ti år til, men hvorfor ikke?

Dorthefan
Det var som vanlig spekket med kjendiser på den røde løperen inn til festen. Puppstjerne Lene Alexandra bare måtte komme.

- Det er et av favorittprogrammene mine. Jeg går nesten aldri på fest, så jeg er her fordi jeg er fan av programmet og Dorthe. De har laget så mange fine reportasjer om meg. Jeg har vært fornøyd med alt de har gjort.

Svein «Charterfeber» Østvik innrømmer også at han tar en titt på programmet innimellom.

- Det er jo morsomt å se på Dorthe Skappel og hvilket lår som ligger over det andre fra gang til gang

- Hva skal du gjøre for å få festen til å ta av?

- Nei, det er jo sånn at alle de som lever av å på en måte være litt for ambisiøse, de savner jo å ikke være det. Så da får jeg stå for det, å ikke være ambisiøs. Og ikke være dollete. Da kan det hende jeg tiltrekker meg alle til slutt for det er jo savnet deres jeg representerer, sier realitykjendisen filosofisk.

Glam
Høyres ordførerkandidat Fabian Stang tar også en tur innom God Kveld Norge når han legger opp til TV en lørdagskveld.

- Jeg ser på når jeg kan, men bare når jeg har tid. Dorthe er jo en flott jente og vi trenger litt glamour innimellom.

Komiker og «Sangstjerne» Sigrid B. Tusvik innrømmer at hun er blodfan.

- Jeg liker alt! Bortsett fra når de drar på sånne sydenturer, men det er sikkert bare fordi jeg er sjalu. Ellers er det sååå gøy. Jeg liker det på linje med Se og Hør og Her & Nå. Jeg liker glam og at de snakker med kjendiser. Men jeg synes godt de kunne hatt mer skitne rykter.

- Hva slag rykter da?

Stiv og falsk
- Nei, bare stygge rykter på byen. Det hadde jeg likt!

- Hva med denne festen da?

- Dette er veldig gøy for alle er så rare. De er så stive fordi det er kjendisfest. Så alle som du vanligvis synes er hyggelige og greie, de blir helt jævlige og dustete og det er veldig gøy. Perfekt for en komiker.

- Hvordan oppfører du deg på slike fester da?

- Jeg er stiv og falsk som alle andre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere