RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dorthe i branndrama

Sist oppdatert:
Med Dorthe Skappel til stede i Grieghallen tok sceneteppet fyr under prøvene til Gullruten.

(SIDE2): Det gikk galt da en sjonglør som bruker brennende ringer, trente på scenen. Under prøvene kom en av de brennende ringene i kontakt med sceneteppet som tok fyr.

Direkte web-tv: Kjendisene på den rød løperen

Dorthe var i salen
Programleder Dorthe Skappel og komikerne fra Raske Menn var til stede i salen da dette skjedde. De opplevde situasjonen som svært dramatisk, forteller produsent for showet, Geir Bie i Dinamo til VG.

Presseansvarlig for Gullruten, Katrine Wergeland, mener at situasjonen ikke var så dramatisk.

- Det som skjedde var at en av fakkelsjonglørene kom for langt ut, og kom borti teppet. Men teppet tok ikke fyr, fordi det er brannsikkert. Hadde det ikke vært for det ville det begynt å brenne, men det gikk veldig bra og var ikke noe problem. Vi hadde brannslukningsapparat i nærheten, sier hun til Side2.

- Så vidt jeg vet er det ikke planlagt noen endringer i kveldens show, legger hun til.

- Det lukter svidd, men man kan ikke se noen brannskader på scenen, sier Side2s journalist Christian Borge Rief som nå er på plass i Grieghallen i Bergen.

Avgjørelse etter generalprøven
Bie var i et møte og ikke tilgjengelig for kommentar da Side2 tok kontakt.

- Vi vet ikke helt hva som vil skje med sendingen. Nå skal vi fokusere på å komme gjennom generalprøven, og så venter vi og ser på hva brannvesenet sier. Det kan hende vi må endre på noe. Jeg er glad for at det gikk såpass greit, sier Bie til VG.

Produksjonsledelsen skal ha møter med brannvesenet etter generalprøven for å vurdere hva som skal skje med showet i kveld.

Følg kveldens sending fra Bergen på Side2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere