RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dorthe i trekantdrama

(Scanpix)
Sist oppdatert:
- Mange misforsto, forteller Dorthe Skappel om sitt forhold til avdøde Arne Næss jr.

(SIDE2): Dorthe Skappels ektemann satt ned foten da fjellklatreren Arne Næss jr. ringte henne midt på natten. Det skriver Se og Hør.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Gråter på direkten
Dorthe Skappel har møtt mange kjendiser og stjerner gjennom sitt program «God kveld, Norge» på TV 2. Noen har hun også fått et sterkere forhold til enn andre, deriblant avdøde Arne Næss jr.Nå er Dorthe selv gjest i et annet TV 2-program, «Helt ærlig» på mandag. Programleder Thomas Leikvoll viser et klipp fra da hun intervjuet den kjente fjellklatreren, og Dorthe tar raskt til tårene.

- Det er veldig vemodig å se det igjen. Arne var en kompleks og merkelig person, og jeg var forferdelig glad i ham på veldig mange måter. Vi hadde det så utrolig gøy sammen, forteller Dorthe.

Ringte midt på natten
Hun tørker tårene og fortsetter å snakke om den gode kjemien.

- Vi var på mange måter veldig tette, men på en lite mann-kvinne-måte. Med det var det ikke alle som forsto. og det toppet seg ved at han - han bodde jo i USA innimellom - begynte å ringe meg klokken 05 om morgenen. Da syntes Jon i grunnen det var nok. Da var vi ferdige. Det var ikke normalt liksom.

- Og ære være Jon for at han har tolerert en del sånne «hun flørter med alle-kommentarer», legger hun til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere