RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dorthes spektakulere kjoler

Sist oppdatert:
Se Side2s Dorthes kjole-kavalkade fra Gullruten de siste årene.

(SIDE2:) Fredag leder Dorthe Gullruten for niende gang. For den populære programlederen er prisutdelingen et høydepunkt. Og hun har vist en egen evne til å fornye seg, og fremstå som like slående i klær og fremtoning hver gang.

- Det der var noe vi begynte å jobbe med ganske tidlig. Gullruten er jo veldig glitter og stas, og vi har våget å presse grenser for hva man kan kle seg i, forklarte Dorthe til Side2 i forkant av Gullruten i 2005 .

Les intervjuet her: Dorthe i jeans

Norsk design
Også i år knyttes det stor spenning til hva Dorthe skal ha på seg. I år som i fjor holder hun kortene tett til brystet.

- Den norske designeren Kristian Aadnevik skal lage Dorthes kostymer. Utover det er resten hemmelig, sier presseansvarlig Katrine Wergeland til Side2.

Aadnevik er i dag bosatt i London, og har blant annet jobbet med den engelske toppdesigneren Alexander McQueen. Han har skapt en helt blå og sort kolleksjon for høsten og vinteren 2007/2008.

Sort, sølv, blått eller rødt?
- Jeg bruker alltid sort, og ville nå ha en kontrastfarge, da falt valget enkelt på blått. Blått vil komme sterkt i år, sier han til Side2. Dermed kan det hende Dorthe ender opp i blått, sølv eller sort på utdelingen. Eller hvis han sverger til sin noe mer sexy vårkolleksjon, rødt.

Under moteuken i London fikk den norske designeren skryt av blant annet Mette-Marit. Les mer om det her: Mette-Marit: - Utrolig nydelig

Side2 har laget en kavalkade over Dorthes spektakulere kjoler de siste årene. De ser du i karusellen under.

Gullruten går av stabelen fredag 11. mai i Grieghallen i Bergen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere