RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

dos Santos legger opp

Vålerenga-legenden setter karrierepunktum etter sesongen.

Se intervju med dos Santos her

Freddy dos Santos går inn i sin 11. sesong i Vålerenga, men annonserer i dag at han legger opp etter sesongen. Vålerenga-legenden har fått jobb i TV2 fra 2012.

- Det er en veldig trist avgjørelse for min del, for det blir vemodig. Samtidig føles det som det er riktig tid å gjøre det nå, sier dos Santos i et lengre intervju på VIF TV.

- Jeg synes det var rett og rimelig å si det nå i stedet for at det skal skure ut. Nå kommer det fram at jeg skal begynne i TV2 i 2012 samtidig som jeg er veldig motivert for sesongen som kommer og jeg gleder meg masse til sesongen kommer skikkelig i gang.

Han gleder seg til nye utfordringer etter endt karriere, men lover å være snill med Vålerenga.

- Å begynne i TV2 ser jeg fram til, jeg har mange venner der. Det blir spesielt morsomt å jobbe med Aleksander Schau og Thomas Aune som jeg skrev bok med. Det blir fotball fra en annen synsvinkel også mener jeg det er noen som må tale Vålerengas sak i TV2 også, ikke bare bergenserne, sier han.

- Jeg kommer ikke til å slakte Vålerenga på skjermen. Det er klubben min, og jeg er stolt av at jeg har fått spille her så lenge. Det blir vemodig for meg å legge opp, og klubben kommer fortsatt til å ha en stor plass i hjertet mitt.

- Stolt av tiden i Vålerenga

dos Santos kom til Vålerenga foran 2001-sesongen, og har vært med å vinne seriemesterskap, to cupgull og han var med på kvalifiseringskampen mot Sandefjord i 2003.

- Dette har vært de beste årene i livet mitt, jeg har hatt det helt strålende. For meg å bli assosiert med klubben og bli kjent med alle her har vært helt topp og noe jeg kommer til å bære med meg lenge. Dette er en gjeng og en klubb jeg kommer til å savne, sier han.

- Jeg føler meg ikke ferdig med Vålerenga, det kommer alltid til å være klubben min selv om jeg ikke er med fra innsiden lengre.

Lover å gi 100 %

dos Santos lover å gi maksimalt for Vålerenga ut denne sesongen.

- Klubben er på vei opp og det er en go her som er veldig bra og mange unggutter på vei opp. Da føles det som et riktig tidspunkt å si dette på. Når det er sagt er jeg 100 % dedikert og motivert til at denne sesongen skal bli veldig bra, for jeg har lyst å avslutte med stil, sier han.

Se intervju med dos Santos her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere