Dos Santos og Berre er historiske

Ingen andre spillere gjennom tidene er i toppsjiktet på så mange historiske statistikker som Freddy dos Santos og Morten Berre. Neste sesong kan gjøre duoen legendariske.

15.11.10 10:05

Under årets sesong gikk Freddy dos Santos forbi Tom Henning Hovi i antall toppseriekamper og rundet 200 mot Tromsø i årets siste kamp. Morten Berre gikk også forbi ”Kong” Hovi og har i dag 188 toppseriekamper for VIF, og duoen topper dermed lista. I tillegg mangler Freddy bare en kamp for også å toppe lista over spillere med flest obligatoriske kamper gjennom tidene. Han står i dag oppført med 299 og vil gå forbi legenden Thorleif ”Toffa” Olsen neste sesong. Morten Berre har 260 kamper og ligger an til å gå inn på topp3-lista neste år.

Freddy er også på ”sølvplass” når det gjelder spillere med flest medaljer gjennom tidene. Han har i dag 6 medaljer og ligger kun en bak Vidar Davidsen. Dessverre var undertegnede litt ”skjevøyd” i garderoben etter siste serierunde og påsto at Freddy var likt med Vidar, noe som ble offentliggjort på vif.tv. Etter neste sesong kan det imidlertid være virkelighet. Morten Berre ligger på delt tredjeplass.

Her er lista over spillere med flest medaljer for VIF gjennom tidene:
1. Vidar Davidsen 7 (3 seriemesterskap, 1 seriebronse, 1 cupmesterskap, 2 cupsølv)
2. Freddy dos Santos 6 (1 seriemesterskap, 2 seriesølv, 1 seriebronse, 2 cupmesterskap)
3. Morten Berre 5 (1 seriemesterskap, 2 seriesølv, 1 seriebronse, 1 cupmesterskap)
3. Tor Brevik 5 (3 seriemesterskap, 1 cupmesterskap, 1 cupsølv)
3. Tom R. Jacobsen 5 (3 seriemesterskap, 1 cupmesterskap, 1 cupsølv)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.