RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dovrebanen stengt på grunn av skogbrann

SKOGBRANN: En skogbrann mellom Sel og Brennhaug i Oppland gjør at Dovrebanen er stengt fredag ettermiddag Foto: Lasse Stadelokken / NTB scanpix
SKOGBRANN: En skogbrann mellom Sel og Brennhaug i Oppland gjør at Dovrebanen er stengt fredag ettermiddag Foto: Lasse Stadelokken / NTB scanpix Foto: Lasse Stadelokken (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En skogbrann mellom Sel og Brennhaug i Oppland gjør at Dovrebanen er stengt fredag ettermiddag. De reisende fraktes med buss på strekningen.

Strekningen mellom Otta og Dombås er stengt, opplyser Jernbaneverket. Ifølge NSB må de reisende regne med forsinkelser.

- Brannen har gode forhold, men all bebyggelse skal være under kontroll. Det er heller ikke meldt om personskader, sier Trygve Ulset, operatør i Gudbrandsdalen politidistrikt, til NTB.

Et hytteområde på Horgen ble fredag ettermiddag evakuert. En familie har også evakuert fra sitt bolighus, melder Gudbrandsdølen Dagningen.

Mannskaper fra politiet, brannvesenet, sivilforsvaret, samt frivillige, bidrar i slukningsarbeidet. Det er foreløpig uklart hva som er årsaken til brannen. ©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere