RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen / SCANPIX

Dør for Odd - drømmer om Spania

Først skrudde han inn vinnermålet. Så sa Somen A. Tchoyi at han er «klar for å dø for Odd». Men egentlig drømmer han om å spille i Spania.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen) - Hvis Odd vil ha meg, så blir jeg her. Hvorfor ikke? Jeg er klar for å dø for Odd, sier Tchoyi til TV 2 Nettavisen.

Men om et tilbud fra Spania skulle dukke opp, vil matchvinneren trolig få problemer med å takke nei.

- Jeg vil spille der. Det er en drøm.

Tchoyi er en av mange spillere som det knyttes stor usikkerhet til med tanke på neste Odd-sesong. Klubben risikerer å miste svært mange av sine mest sentrale spillere.

Styret i skiensklubben har uttalt at førstkommende tirsdag er siste frist for at et motkrav fra Espen Hoff, som fortsatt ikke har signert noen ny avtale. Partene skal stå langt fra hverandre.

Tirsdag er siste frist for motkrav også fra Jan Frode Nornes og Tarjei Dale, men partene skal være i nærheten av en avtale.

Patrick Suffo, mannen scoret Odds utligningsmål mot Lyn, forsvinner trolig fra Skien. Det samme gjelder for hans spisskollega Olivier Occean.

- Det overrasker meg om de ikke forsvinner, er Arne Sandstøs megetsigende kommentar etter 2-1-seieren.

Odd-treneren har tidligere uttrykt stor bekymring for at klubben tappes for spillere. Søndag utdypet han dette.

- Vi jobber under ulike konkurransevilkår. Odd har minst budsjett i eliteserien. Hadde vi vært en storklubb med midler, hadde vi kjempet om medalje. Andre klubber har budsjettet på 50, 60 og 70 millioner og dobbel dekning på alle plasser. Vi har 24 millioner og snitter på 12 spillere på trening, sier Sandstø lettere oppgitt.

Han håper imidlertid at søndagens matchvinner blir med videre.

- Du skal bli i Skien du? spør han Tchoyi undrende - og smilende.

PS: Tommy Svindal er tilbake i full trening mandag. - Jeg håper å være klar til Viking-kampen neste helg, sier han til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere