*Nettavisen* Nyheter.

«Dr. McDreamy» som 80-tallsnørd

Slik har du ikke sett McDreamy før - dansende med stort hår. Se maurslukerdansen her:

03.02.08 16:55

(YEYE): Selv om de fleste kjenner Patrick Dempsey best som «Dr. McDreamy» i «Grey’s Anatomy», så har han faktisk litt av en merittliste – selv om ikke alt på listen er like stødig å lene seg på.

Les mer:Visste du dette om McDreamy?

Men rollen som den søte og nerdete Ronald Miller i tenåringsfilmen «Can’t Buy Me Love» fra 1987, skulle vise seg å bli det store gjennombruddet for Dempsey. Filmen ble en stor hit på 80-tallet, og betegnes i dag som en klassiker.

Kjøper seg popularitet
Ronald Miller er lei av å være upopulær på skolen, og overtaler nabojenta Cindy Mancini til å hjelpe han med å bli kul. Cindy er skolens peneste jente, og Ronald har alltid vært forelsket i henne. Hun derimot vet ikke engang navnet hans. Han tilbyr hun tusen dollar for å late som at han er kjæresten hennes i en måned, og desperat etter penger så går Cindy motvillig med på det. Det går som planlagt, men han lærer fort at prisen å betale for å være populær er noe høyere enn han trodde.

Cindy blir selvfølgelig forelsket i Ronald. Men for en fyr som endelig har fått draget, så er det flere fisk i havet å jakte på. Blindet av populariteten, glemmer han helt hvem han egentlig vil ha. Klarer Ronald tilslutt å ta seg sammen, før han mister både Cindy og alle han er glad i? Se filmen og finn ut!

I mellomtiden kan du kose deg med disse videosnuttene fra filmen:

Traileren:

HTML EMBED

Dansen vi aldri glemmer - maurslukerdansen:

HTML EMBED

Ronalds berømte tale:

HTML EMBED

Kilde: Imdb.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag