Dr. Phil avlyser Britney-program

Tirsdagens planlagte program om Britney Spears avlyses.

07.01.08 21:22

(SIDE2): Jamie Spears og resten av familien til Britney ble overtalt av TV-psykiateren Dr. Phil til å stille opp i hans program tirsdag. Nå avlyser han det planlagte programmet etter massiv kritikk.

Psykologen skal ha besøkt Britney på sykehuset for å overtale henne til å bli med på hans TV-program. Britney responderte med å bli rasende og kastet ham på dør, selv om Dr. Phil påstod noe ganske annet.

Psykologisk oppfølging
- Etter mitt møte med Britney og noen av hennes familiemedlemmer er jeg mer overbevist enn noen gang om at hun trenger både medisinsk og psykologisk oppfølging. sa Dr. Phil til pressen etter sitt besøk. Men sykehusansatte forklarte at han kun hadde fulgt henne fra rommet sitt og til bilen og at han hadde høyst 15 minutter med henne, skriver nyhetsagenten Splash.

Uansett klarte han å overtale resten av familien Spears til å stille.

Annet fokus
Mandag kveld kom nyheten om at familien hadde valgt å trekke seg, og Dr. Phil skrev dette i en pressemelding, ifølge tmz.com .

«Jeg besøkte Britney på sykehuset, og detaljene rundt dette besøket vil selvsagt forbli private. Vi planla å lage et Dr. Phil-program i dag hvor vi ikke ville fokusere på medias side av Britneys problemer den siste tiden, men de alvorlige aspektene i denne saken. Det er ikke bare Britneys familie som sliter med å finne en måte å beskytte sine voksne barn på, de barna som ikke kan tvinges til å oppsøke hjelp. Siden Spears-familiens situasjon er så intens for øyeblikket og med hensyn til familien, har vi bestemt oss for å ikke gjennomføre programmet. Vi ber for Britney og hennes familie, og vi ber om at de også får en plass i deres bønner.»

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les de siste sakene om Britney Spears her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.